22 July 2009

CADAR BARU...

Tak pernah akak nak tunggu hari raya baru nak pasang cadar..bila beli benda baru terus akak terus cuba.. kalau baju tu tak der makna baju raya..sure akak dah pakai sekali...bila-bila akak suka akak tukar jer...

Tapi nih first time akak ada cadar bunga-bunga beli kat langkawi hari tu..cantik tak..langsir tu akak dah nampak kat satu tempat yang jual corak english style...hujung minggu nih mau akak sauk satu...

Kalau ikut Addy semua dia suka in White colour..naik bosan lak akak..nanti dah lah kena tukar selalu..pastu Alli lak tgh nakal abis susu dia tumpah kat cadar...kalau bunga-bunga nih tak nampak sangat kan..makin muncung lah dia kalau tidur dalam taman bunga nih..tapi akak sangat suka..macam romantis lak tidur atas nih...

2 comments:

yantysamsul said...

kena wat LAWATAN sambil belajar nie..yahooooooooo..bilik akak ek? ;p

Ajonz said...

macam setting bilik tido aku jerk hahaha