04 July 2009

HAPPY BIRTHDAY RAIMI

Hari nih 4th of July hari jadi adik akak ...adik lelaki akak yang kat Puchong tu plan nak buat makan-makan kat rumah dia..sambil tu celebrate besday adik akak tu..
Bukan adik akak yang ini...rumah adik lelaki akak kat depan taman permainan..so punyalah heaven budak-budak berlari kat taman..penat tau nak kejar...

Akak test alat permainan dia kuat tak...syok juga kalau boleh main tanpa ada orang lain jeling kan...

sementara tu adik akak a.k.a bibik sibuk layan farish dan alli main buai..hehehehe...boleh kurus kalau dia jaga double trouble tu..

Pandai Alli...dia kalau nampak Tanty terus buat muka kesian..asyik nak bermanja ngan Tanty sebab dia tahu tanty rajin layan dia...

Ha nih lah rupa besday boy tu..17 tahun dah yek.. tapi nakal macam budak darjah enam..cisss...banyak dapat collection hari nih? sampai nak ikut akak pergi Isetan sale nih...jangan pau akak dah lah yek...pau kak Atie tak per..dia ada duit plastik...

Alli yang amat lasak...susah nak ambil gambar dia duduk still

Acap yang seperti biasa memang suka posing...

Farish yang nampak macam tak lasak tapi sungguh lasak.. hehehehe

Acara potong dan tiup kek ada lah anak saudara akak sampai nangis-nangis nak tiup...tiap kali besday orang dia pun nak sama..Alli pulak memang suka acara potong kek

Tanty duduk atas motor semua anak saudara dia nak naik sekali ingat nak bawak jalan..dorang tak tahu tanty mana pandai bawak moto..bawak basikal pun terkedek-kedak..heheheh

1 comment:

yantysamsul said...

waaaaaaaa..nak camera jugak...camera nikon tue tak besh!!