17 July 2009

HOT AND ROLL@ KLCC

Akak nak wat promosi sikit nih...kalau uols singgah kat KLCC nih ..gi lah jenguk kat dalam cold storage..ala dekat ngan esculator tu...sebelah ngan Burger King... Apa ada kat dalam tu?... Ada outlet hot and Roll... rasa dia sungguh sedap..dia dalam kategori wafel lah kot...tapi ada filling yang sungguh lazat sekali..uols boleh mintak filling yang sweet ke...spicy ker..ada banan chocolate..apple...tapi akak suka chicken cheese and spicy dalam crispy wrapping.. kalau nak dalam prata style pun boleh..macam roti canai(memang roti canai pun) tapi dia folding dalam tu dia isi macam2 perisa yang uols request...murah jer...

Ni lah outlet dia....meh ler rasa.... jangan malu2..murah jer..kalau beli food dia ada promosi tambah singgit dapat air soya atau ice lemon tea....mari-mari...

Hari minggu tak ramai sangat orang tapi kalau hari kerja tak cukup tangan...Opss adik lelaki akak membantu di outlet nampaknya..dia dah pro akak tak pandai lagi..nanti lah kalau akak buat appearance kat sana sambil membuat crispy nih akak sms korang yek..pastikan korang datang beli...jangan dok tengok dan amik gambar akak jek...feeling artis tul lah akak nih..

Sambil akak menunggu adik akak abis membantu.akak lepak kat Burger King... hehehe kitorang asyik refill air jer...lepak kat Hot and Roll pun dok lah ulang alik ker burger king refill air.... Akak makan double whopper..dah lama akak tak makan burger yang besar-besar nih... tapi akak habis juga seketul....macam mana nak diet nih..akak start besok lah diet..heheheh

adik akak sebok melayan farish makan..farish nih kalau makan memang seronok tengok..sungguh berselera tak macam Alli..tujuan akak gi KLCC nih sebenarnya nak pergi Isetan Sale..so akak tinggal kan Alli ngan MIL akak kat rumah...Tetiba lak adik lelaki akak suruh jagakan anak dia yang dua orang nih..dorang nak gi Chow Kit cari Pisang...kelasss kan cari pisang kat Chow Kit nak jual kat KLCC..hhheee.terpaksalah mengusung budak berdua nih bershopping...

Adik pompuan akak nih sibuk pow akak ice cream...Anak saudara akak nak ice cream MC Donald jek tapi adik pompuan akak nih dok cakap anak saudara akak nih nak haagen Dazzs nih...kopak akak tau..dah adik bongsu akak pun pau akak selai baju..lain kali shopping tak leh bawak dorang lah....

No comments: