04 July 2009

IKLAN JAP

Penat tau entry gi langkawi nih tak abis-abis..kang tak citer tak der record akak dah pegi ke tempat tu...akak nih menaip slow... akak tak pernah tahu akak type berepa word per minutes pun sebab akak bukan amik course secretary pun cuma kerja jer more to secretary line..dari lepas grad lagi.. so nih lah result akak dapat ..amik on line jer..

Bahasa omputeh akak dapat lah cecah 40..sebab dia banyak perkataan is, are, the..
47 words

Typingtest


Bahasa Melayu lak akak dapat banyak jugak..tapi naper tak leh cecah 60 word per minutes..benci tau..puas akak mencuba still tak leh... kalau uols nak try boleh gak click jer pada bos kat bawah nih...jangan lupa letak result uols dalam blog... nak tau uols nih siput ker jet pejuang....hehehhehe

52 perkataan

Speedtest

1 comment:

edan rashid said...

huh... rasanya... dalam 30 patah je aku leh buat... dah lama tak menaip la.... :P