17 July 2009

PERANGAI PELIK AKAK..PELIK KER?

Akak ada satu perangai tau...kalau akak suka dengan benda tu akak akan amik banyak2...cuma yang beza dia kaler jer..kalau ada 4 kaler..semua akak rembat..dulu akak pernah shopping ngan Eita kat Alamanda time orang sibuk solat jumaat..akak ngan eita sibuk perabis duit...

Macam seluar tiga suku nih....akak ada tiga kaler tau..satu lagi kaler hijau tebu...dalam mesin basuh tu akak tak dapat amik gambar dia...Nasib baik ada Cik Hanita Maya ....kalau ikut akak, akak nak amik semua kaler..dia kata cukuplah tak yah amik semua..soo akak buat muncung bayar tiga kaler seluar jer..tapi akak suka yang satu lagi juga kaler biru muda ...merah takdak saiz..kalau tidak confirm akak ada lima kaler.....

Baru-baru nih sama gak kes kat Isetan sale..akak suka kasut nih..Nasib baik dia ada 2 kaler jer..kalau ada lima kaler gak sure akak rembat semua...adik pompuan akak tu pun macam Hanita Maya..dia suka hold akak punya attempt nak rembat semua kaler...kalau akak pakai baju cream atau brown akak leh pakai yang sebelah kiri..kalau akak pakai baju dark kaler akak leh pakai yang belah kanan... tapiiiiiiii........

Kalau akak pakai baju belang-belang putih hitam akak boleh pakai macam nih kan..amik kau .....larikkkkkk...

2 comments:

helmet said...

kasut tu saiz baper, kalo rase nak lego/sedekah tu.. ingat² la org² kat new wing nu huhu

beratpit said...

boleh pakai camtu... takde masalah... cuma orang kata tak betul je... wakakakakaka... frome bilik seber with love~~~ :P