16 July 2009

TUMPAH JUA AIR MATA KU

Akak tak tahu kenapa akak boleh menangis..akak selalu boleh take everything in simple way..tapi maybe dah tak tahan dengan overload kerja yang berlambak...kerja akak nih kira macam bermusim gak..kalau ada kerja tu sampai tak cukup kaki tangan ...nak-nak pulak staff tak cukup...

Tapi kalau tadak kerja tu boleh lah akak tarik nafas sikit nak setle filling bos akak dan akak punya..Akak tahu tu kerja akak ..berlambak sangat...kenapa kalau orang lain macam boleh rilek kat opis...walaupun position akak dan mereka sama..Job Description pun sama tapi akak rasa akak ada extra work...akak tahu...

Ni yang kerja utk all dept tak yah longgok kat satu department jer.apa job Division nye kerja...Nak citer panjang pun malas...
Cuak gak anak-anak hayam akak tgk akak kemas beg nak balik terus..pastu akak lupa hari nih akak tak bawak kereta..hari akak car pool ngan Addy...kalau tidak selamat akak balik rumah dah walaupun jam baru pukul 11.00 pagi..sian Eita n Hajar sampai nak tolong akak setle semua kerja... Bukan kerja dorang..kalau dorang tolong pun benda nih tak leh settle problem gak..benda nih akak datang berulang alik kat akak lagi..Bilalah nak dapat staff baru? lambat tul ...

Lias ingat akak kena marah ngan Boss...tak ada lah Lias..bos kita mana pernah marah kita...

Berapa nilai airmataku...? Tak ada harga.... kalau ada harga benda nih tak kan jadi balik..akak confirm tak esok lusa benda nih jadi lagi...terima lah dengan hati terbuka...

4 comments:

edan said...

cis.. nangis pun post jugak... hampeh je... hehehehe....

Yus said...

bukti tuuuuu

QnR said...

ntahnye.. yg aku n partner ari² dok walkaton ujung ke ujung relax je huhu cuma skru + engsel lutut ni kekadang longgar gak ler dibuatnye di kala seruan URGENT! URGENT! URGENT! tensiiiiii...

Norwanie said...

kak yus...jgn ler nangis. wanie paham apa kak yus masukkan pasal division tu....sabar ye....

pcd1 ...mmg dah ok and ngam!