19 August 2009

ANIMAL RIDING AGAIN

Kalau gi the curve.. tak sah kalau Alli tak pau akak nak main haiwan nih.. sib baik dia nih main tunjuk nak naik jer.. tak ada lah menangis melalak nak naik.. tapi akak kesian lak kat dia.. bukan mahal RM3 jer...
Kali nih dia pilih Zebra pastu dia bagi akak pegang dia punya animal.. kalau selama nih dia nak navigate sendiri.. maybe dia tengok kat sini ramai orang kot...
Zebra nih jalan macam nak terlompat-lompat sikit.. tak maam tiger smooth jer... tapi dia okey.. siap gelak-gelak happy..
enuff wit the riding.. akak banyak lagi mission nak buat nih... slownyer lah zebra nih bergerak yek...

No comments: