27 August 2009

ANIMAL RIDING @ THE CURVE

Kalau pergi sini tak sah kalau alli mintak nak main haiwan peliharaan nih .. kali nih dia ada lagi dua geng yang sekepala..makin meriah lah dia siap main lumba-lumba lagi..amboi kecik2 dah ada tokoh nak jadi mat rempit...
terpaksalah we all sorang satu pegang haiwan tu..kang melencong dalam kedai orang ..dorang nih bukan tahu apa main bedal jer..ayah dan ibu budak berdua tu aman jalan berdua ntah ke mana.. anak2 nyer tak kisah mencari pun...lepas naik yang nak ini masing-masing nak naik kuda lak..nasib baik kuda tu pun ada tiga.. berlumba lagi lah dema nih..
Nasib baik kawasan dia luas.. so orang ramai terpaksa ketepi lah .. tiga hero nih dah conquer jalan kan...
Lepas main benda tu nak tgk show lak.. masa nih ada apa acara ntan akak lupa sebab masing-masing nak duduk dalam sampan kat situ.. takut lak jatuh.. bertiga nih jadi kuasa tiga dia punya nakal..dah lah we all semua puasa penat tau...
akhirnya boleh duduk diam-diam setempat.. tapi sekejap jer.. sampai akak terpasa beli satu tali kat mother care nak ikat si Alli..tapi papa dia kata buat anak macam beruk lak main tambat kat tangan.. dari hilang anak baik akak ikat dia..dia nak berlari tak ada lah jauh dari akak... Alli nih bukan nak orang pegang...

No comments: