24 August 2009

ASSET DECLARATION

Wahai opis mate akak..dah buat ker asset declaration nih.. akak dah selesai buat pada 24/08/09..due date 25/08/09 kan... buat jangan tak buat. macam akak nih yang tak ader harta nih memang senang nak isi.. banyak ruang kososng

Akak pergi commission of oath kat palace of justice.. murah jer RM4..walaupun form tu ada 19 page..heheheh kat situ tadak orang laaa.. dah sunyi sepi..besar sangat jakun sekejap akak...
First time akak datang sini..nak masuk dalam nih kena scan bagai.. macam nak masuk flight lak..
Of course lah akak pergi bersama anak hayam akak nih.. sebab sorang tu memang tahu jalan..dan sorang tu rajin layan kehendak akak.. akak nak bergambar merata-rata ada jer nak tolong amik kan..
Masa nak bayar fee kat kauter pun nak bergambar.. akak yang jaga kaunter tu lak malu-malu nak masuk dalam gambar..siap sembunyi tu.. we all tiga orang jer kat dalam tu tapi riuh macam sepuluh orang...ada malu nak jalan ngan akak?...
Tengok cantik kan interior dia... macam mak haji dalam masjidil haram lak..hehehe..jangan marah yek maya...
Sajer turun tangga sebab tangga dia besar macam dalam citer hindustand...kat dalam lift tak sempat nak amik gambar..sampai carpet dalam lift tu dia tukar hari-hari sebab kat carpet tu tulis perkataan ISNIN.. kalau hari selasa mesti dia kena tukar corak SELASA.. imagine kalau tukang cuci dia lupa hari apa sure jadi kelakar kan...

Hajar pun siap posing kat tangga..sebenarnya banyak tempat lagi yang we all bergambar.. tapi sampai dah nak keluar baru abang polis yang jaga tu melambai-lambai..akak ingat nak lambai say hai kat we all rupanya tak bagi amik gambar..dah jenuh dah berposing baru nak bagi tahu..sib baik tak amik gambar dalam court...hehehhe
Taraaaaa.. lepas tu since rehat tak leh makan sebab berpuasa we all lepak kat PICC bergambar.. sanggup tu.. biasalah kalau we all nih bersukaria buat perkara tak senonoh... terima lah LOVE dari akak.. chewahhhh...
Sebanarnya nak bergambar ngan bandera yang berderet kat belakang akak tu.. tapi nak panjat bukit tu lak...lagi pun kena seberang jalan..malas lah pulak .. perasan tak motor polis kat belakang akak ..heheh tgk jer apa we all buat..sib baik tak bunyikan siren suruh we all gerak...lepas nih kita bergambar kat jambatan tu lak..ada berani?...

3 comments:

edan rashid said...

uhuksss... disebabkan aku janji nak jadik drebar tapi korang dah pergi sendirik... kira halal la kan... teheeee... ^_^

Yus said...

edan tak mo susah kan ko sebab nanti we all nak mengular..lagi satu nanti ko malu nak jalan ngan we all..heheheh

rinzzz said...

sempat lagi tu.. apesal x posing kat mesin scan tu huhu