28 August 2009

BULAN KEINSAFAN

Uols tahu tak majoriti kat opis akak nih pakai tudung..adalah sekerat dua jer yang masih degil2 tak mo pakai tudung.. dah lah tua bangka ..opsss.. akak suker lah uols kat opis akak nih mengambil berkat sempena bulan Ramdhan nih berhijrah menjadi yang lebih baik..

Dari pakai skirt ke pakai seluar dari kepala togel ke pakai tudung.. nanti raya nanti sure boleh tudung banyak-banyak nak kawan dengan baju raya kan.. tak der lah asyik nak pakai rambul pelesu jer....

setakat hari nih lah ada dua kawan opis akak dah pakai tudung..manis dan ayu jer... sorang dari GM's Office dan sorang dari HR dept... comel sungguh...Alhamdullillah...Meh kita tengok...

Dengan ini akak dengan berbesar hati nak announce bahawa ogy telah berenti kerja dan di ganti dengan Pn Siti Mariam..hehhheee..sebenarnya nama dia memang Siti Mariam tapi nama glamer Ogy..kebanyakan orang kenal nama Ogy tapi bukan Siti Mariam...tapi dah tu memang nama dia kannn...lepas nih akak nak panggil dia Kak Yam lah..sure akak kena baling ngan kasuh.. Seccretary dari GM's Office.. err basju ko seksi meksi tu ko letak mana yek?


Sorang lagi dari Executive dari HRA dept... malu-malu lak nak tunjuk muka...dia nih buat payroll..kalau lambat dapat gaji marah dia yek..tapi bulan puasa jangan lah nak serang dia...gaji opis akak tak pernah lambat..bulan nih jer gaji masuk 20hb..giler awal... nanti tak sampai 15 hb kita dah abis duit orang dari company lain duit berkepuk lagi...

cute kan Haily..bulat jer muka.... akak sokong ko pakai tudung.. nanti akak menyusul yek..uban akak pun dah banyak nih..wanie tadak nak tolong cabut....
Tapi ada sorang makcik nih tak sedar-sedar diri lagi.. boleh bulan puasa buat port tidor kat bawah meja.. ko kenapa tak angkut tilam dan bantal dari rumah pastu tambah langsir.. tak yah balik..tidor jer kat opis...muat yek ko duduk bawah meje tu tido? badan dah lah saiz badan sumbu..

3 comments:

Ajonz said...

gambor last skali macam dalam surat layang laa hahahah.. muat ko ek kat bawah tuh.. aku kena merengkok siket cam mentadak mentadu hahaha.. maklum laa aku nih kan jinjang hahaha jadi tak berapa selesa hahah. Tahniah anda orang kedua selepas edan yang telah berjaya tido bawah meja

edan rashid said...

ahahahaha... hampeh... ini sudah lebih... jangan la tiru aku punya port... selamat la tempat aku lagik best... teheheheh...

rrrrr said...

ini rupenye gambo layang yg dilayangkan aritu