11 August 2009

T C O M

6 comments:

edan rashid said...

saya penyimpan mohor besar memo darik raja2 tak berpelembagaan amat bersimpati.... ahahahahaha... apa kes.....!!!!1

Ajonz said...

memo ka momok hahah.. dia bukak game kita layan.. tapi awas kita perlu awasi tindak tanduk mereka.. mungkin dia aim kita tapi sebaliknya yang diaorang kena balik... hahah.. just let it go.. ikut je memo masuk kul 830 and 530 balik... keje lambat siap ka tergendala ka apaka lantak la..

to be frank.. jgn anggap depa nih hebat sebaliknya kita perlu anggap diri kita nih hebat baru orang saspek kita. Kekuasaan bila² Allah leh tarik balik.. kalo wat jahat dibalas jahat tol dak? hahah.. komen tetap komen.. tak salah kalo kita komen... keep on luahkan perasaan hahah.. kalo ko nak terjun naik bilik kitaorang siket effect dia sure cantek dari cara beng hok mati hahahahh :P lu pikir lah sendiri

yantysamsul said...

hahahhaa..baru skit rule tue..and 90% p2 dah lame wat..ilek2.. tmbh lagik satu kat p2 skang...
1) cafe hanya dibuka dr jam 1.00-200pm... ao..mari serbu ramai2..beratur jek dah smpai kul 1.40..ape kes??

edan rashid said...

errr kitorang takde kafe... ahahahaha... tapi... layankan aje memo tu.... ngahahahaha

Ajonz said...

sok mamak pon depa bagi memo hahahah

Yus said...

dia bagi memo kat mamak tu kalau nampak akak dan abang blt jangan hantar makanan.. kalau tidak saya kasi hantar balik india..hahahahha