20 August 2009

CUTENYERRRR

Akak selalu nampak kete kaler pink nih kat area opis akak makan kat mamak combo kat precint 9...akak ingat pompuan yang bawak ...so cute.....
tapi hari ni akak nampak di atas jalan raya.. tapi yang bawak tu jantan uols... akak minat ngan kete nih tapi kalau nak suruh akak bawak jalan2 pusing bandar a big NO okay...lainlah akak bawak anak akak hantar gi tadika...hehehhe..berani sungguh mamat nih yek... apa perasan awek dia naik kete tu yek...?

3 comments:

edan said...

adehhh.... stress betul aku tengok keter ni... stress...

Ajonz said...

haha cari kat precint 8 flat sebelah shell mamat nih dok sini hahaha...

takat keter cam nih nak heran ape.. banyak lagi laa cam nih haha.. salah satu nyer keter edan hijau menyala.. awek sure suke naik nyer hahah..

awek mamat nih xde hati nyer hahah naik je janji balak dia ade keter cukup untuk bawak dia kemana2 yeah..

Norwanie said...

betul ker keta mamat tu....entah keta awek dia kot....dia drive kan, kesian kesian....dah ler hello kitty

tp nak buat mcm maner...dah suka kan.