10 August 2009

GELAGAT ALLI...

kalau akak duduk tgk TV ngan Addy pastu tetiba akak rasa sunyi dan aman sahaja..so berhati-hatilah..hehhe..ni akak nak citer pasal anak bujang akak yang sorang nih...kalau agak2 tak dengar suara dia mesti dia tengah working on something...

Betul tekaan akak..akak tengok juga keliling cari budak kecik nih...rupanya dia duk meniarap atas katil main komputer akak...posisi dia lak sama macam style akak masa bloging or surf internet....patutlah senyap jer...

Akak curi-curi amik gambar pun dia tak perasan...tengok jari dia tu..pandai jer kuis-kuih touchpad tu....macam pandai guna jer.. tu lah kalau kat rumah ni akak ngan Addy mengadap komputer dia dok perati jer..nak tiru lah tu..

Bila akak jerkah dia..terkujut terus dia bangun sambil gelak nak lari..macam akak tak leh kejar dia....pastu pandai lak dia nak pulangkan balik netbook akak tu...

Muka nak minta simpati jangan marah dia..selalu memang akak marah dia kalau dia pandai-pandai usik barang akak..tapi kali nih rasa tak sampai hati pastu kelakar lak tengok dia berangan macam pandai guna tu...

dia apa lagi nak pujuk kita terus hug ... macam anak ku sazali lak dia nih..pandai pujuk akak...

No comments: