11 August 2009

HAPPY BIRTHDAY LISA & IRIS

sebenarnya entry nih dah laaaaaaam tertunggak..tapi akak still nak wat juga entry nih..birthday budak2 nih memang seronok tapi kalau ak organised tu yang penat..macam-macam kena pikir..games lah..goodies lah..sekarang nih ada yang buat besday party anak-anak dah macam kos nak bertunang pun ada...

Masa ni besday lisa yang ke 5 tahun dan Iris yang ke 3 tahun..akak dapat tahu last minutes sebab Addy tak inform..so akak tak sempat nak beli hadiah...bagi ang pau jer lah yek...
Jemputan tu mak ai..macam kenduri bertunang kan..macam mana lah Alli nak celebrate besday dia yang ke 2 nih..nampak macam dia sangat teruja dengan majlis macam nih..nak nak part tiup lilin..

Besday gal..Lisa... dari kecik ngan akak kulu kilir ke siam...sekarang nih dah besar panjang...
Alli memerhati dari tepi..konon macam dia nak tiup lilin sekali lah tu...suka dia tengok girls pakai baju kaler pink sedondong..tongkat sakti tu dah lama dia geram...
selepas gals tu tiup lilin saja nyalakan lilin tu balik sebab dia nak tiup... minat juga anak teruna akak nih yek...nanti akak buat besday tuk dia yang kedua tahun bulan 12 nih..uols datang beramai-ramai yek..Insya-Allah..kalau akak ada rezeki lebih...Korang tak nampak akak kat mana kan..sebab nyer akak sibuk jaga chocolate fountain nih...opsss akak tolong tengok jer....akak tak makan..heheheheh

No comments: