14 August 2009

I'M NOT CHEATING

apa kes..hehehh masih di peringkat diet lagi..akak tak curi makan dan tak tipu makan tau uols... tapi kalau nampak akak kat kedai mamak or kat food court nih..akak sajer meneman kengkawan akak yang memang pelahap nak makannnn sajer.. tak support akak nak diet tau...

akak teman sambil baca news paper yang akak pinjam dari kawan akak.. tapi serius uols.. tergoda ngan macam2 bau...nak lagi bau maggie goreng..perghhh...

apa dalam envelope tu.. Shahriman nih walaupun umur nak dekat 40 tapi badan maintain.. tak macam ada budak tu tak sampai 30 tapi mak ai badan..(bukan Edan)...dia makan sikit jer.. semua benda makan setengah.. kalau dulu akak selalu habiskan bahagian setengah dia pastu satu bahagian yang memang akak punya.. mana tak membesar akak nih..

Walauweh.. nak bulan puasa nih beli buku panduan solat tarawikh nih tuk anak ker tuk diri sendiri..opsss.. jangan lupa past kat Lias sekali ilmu tu yek...opsss

Lias dan Edan tak support akak langsung nak kurus.. ada jer dia nak goda akak dengan makanan.. Sib baik edan dah edar diri berat dia 135kg... dia makan la roti bakar dua slice.. tapi kalau ikutkan tak leh tau.... tapi eloklah dari dia makan nasi goreng cendawan taruk atas telur goyang2 tu... mau akak join makan gak...

1 comment:

beratpit said...

cis... amat cis... di umumkan berat aku kat serata dunia plak... cis...