10 August 2009

KEK UPIN DAN UPIN

Hey uols tahu tak..akak dah start diet sejak empat hari yang lalu.. punyalah seksa akak menahan lapar.. pastu berabis duit nak kurus punya pasal...tapi akak datang opis hari Senin tetiba opis mate akak Izma buat kek special tuk hana yang sarat mengandung.. dia kata takut hana termengidam tengok kek tempoh hari.. tu yang dia buat kek memang tuk hana.. Akak benci tul lah.. akak hanya mampu melihat.. tapi akak ada rasa secubit..sedap..tak berapa manis...

Ibu mengandung sedang memotong kek... takut mengidam lak .... sayang jer nak potong kek tu

Semua muka happy jer nak bergambar ngan kek... suka tau mengiurkan akak.. tak per akak ajak Edan sekali..sure dia pun termakan hasutan..heheheh

Comel kan.. kek lah..bukan akak... gambar upin dan ipin...Alli mesti suka kalau dapat kek nih...
Ini lah rupa kek tu sebelum di makan oleh mereka semua... akak tak makan ..akak tengok jer...matilah ukur lilit perut akak kalau naik nanti...Owh kawan akak Izma tu memang ada menerima tempahan kek.. gi lah blog dia banyak kek dia dah buat....

1 comment:

edan rashid said...

boleh tengok je ye... makan takleh... diet diet.... ngahahahah.... sedap lak kek tu...