20 August 2009

MENARA TINJAU HULU KELANG

Kalau akak rasa macam bosan jer akak akan ajak Addy lepak kat Hulu Langat..kalau tak makan2 kat restaurant kat menara tinjau tu just lepak tepi jalan tengok pemandangan.. rasa kengkadang tenang dan sayu jer.. nak2 kalau lepas hujan.. rasa macam aman damai jer negara ku.. Wah syahdu ...
akak tak pakai DSLR so tak dapat gambar yang cantik tapi serius kalau uols tengok ngan mata sendiri mesti rasa terbuai di hembus angin....Patutlah kalau coule tu dok berdua ralit jer...

Muka penat..yerlah balik kerja siap2 amik Alli pastu panjat bukit Hulu Langat nih.. rasa macam romatik jer ...
Tapi budak kecik nih kacau daun lah.. kalau nak bergambar ngan Papa dia memang kedekut... dia jer sorang boleh bergambar ngan Papa dia...

3 comments:

edan rashid said...

kalau leh bukak puasa kat sini best nih... sambil tengok kl... sambil tengok senja nan merah... sooooooo lomantikkkkkkkk oooooooo.... ngahahahahhahahaha...

Yus said...

edan...jom muda mudi tahun nih bukak puasa kat menara tinjau nih..sejuk jer..buat hari sabtu lah best

Norwanie said...

kak yus....jauhnyer....berbuka kat situ.

bestnyer ali ngan papa dia, kesian betul mama dia...hehehehe