18 August 2009

OFF TO OFFICE

Sekarang nih akak dah car pool ngan Addy coz working hour dia dah back to normal..so tak yah pergi asing2 dah.. dia tinggalkan motor dia kat opis akak. lepas parking kereta dia gerak ke Cyberjaya naik motor.. kat area opis dia parking limited sangat... kena jalan kaki jauh giker dari parking car park..
pagi2 kalau bulatan kampung pandan nih agak banyak kereta..masing2 nak menuju arah bukit bintang.. kalau nak ke line kanan sekali baru boleh masuk ke Maju expres hiway.. KL-Putrajaya...tapi banyak yang tak mahu bagi laluan..

Kalau dah dapat cilok line tepi tadak masalah nak gerak.. yang lain tu stuck nak ke area lain...
Ni yang depan akak nih bukan nak masuk hiway.. tapi menghalang laluan akak lak ..ni yang geram..kalau tak susahkan orang tak per nih dah halang orang nak masuk kiri...
Lega lepas juga... jalan ke Maju Express memang lapang giler.. 15 minit lagi sampai le ke opis akak ...
Lanjar dan berjerebu...Nasib baik akak tak yah drive dah.. akak jadi penumpang leh akak sambung tidor kat sebelah.. see u at office..

No comments: