13 August 2009

OLE-OLE DARI OVERSEA..

Ni haaa..adik2 akak kat opis nih beli ole-oleh tuk akak dari oversea..setelah ber past batton tinggalkan akak sengsorang kat opis nih nak pujuk akak lah tu...sib baik bawak ole-ole..kalau tidak akak tarik muka muncung sampai leh gantung hanger...

Ni Hanita bagi dari Padang... dia beli barang banyak katanya.. tapi kebanyakan barang orang kirim.. tu lah lain kali pergi memana jangan citer kat orang..dah balik baru tunjuk gambar.. saper lah yang hebohkan ke serata alam tu yek.. opsss akak lari dulu.. akak cuma buat announcement kat tonic...hahahaha..

Agak2nye dia nak suruh akak bawak beg nih gi solat tarawikh kot.. putih macam beg letak telekong...ye akak tahu Insya-Allah kalau Alli leh dok dendiam kat rumah sengsorang akak pergi... tapi akak rasa dia tak leh sengsorang kat rumah... tahun depan lah akak guna yek.. tak pun akak letak netbook akak dulu...macam muat jer...

Ni nilah Cik Siti Hajar yang bagi dari Phuket... apa ke benda dia bagi nih... akak telek2 ada gambar tiga ekor gajar... akak rasa gajah yang besar tu dia nak kata akak, yang second besar tu dia nak kata Addy, anak gajah tu lak Alli....

Owh..rupa-rupanya cermin.. ko nak kata akak nih comot ker datang opis... or akak nih berangan cantik...akak faham sebab ko bagi akak cermin nih sebab kat meja akak bersepah cermin tuk telek jerawat.. kalau tak cukup besar akak ada cermin kat bilik bos yang boleh tengok satu badan...

Anyway thanks kepada anak2 hayam akak dan tahniah berjaya dapat satu cop kat passport anda yang baru 1st time guna... bila nak dapat chop kedua tu?..moh ikut akak pi bandung bulan tiga tahun depan....

Akak suker tapi jangan buat past batton lagi next time yek...sian akak nak layan kekasih GELAP Hajar tu...MUAK sey akak nengok dia..

No comments: