25 August 2009

PASAR DI PRECINT 2

Kalau tengah hari hari Jumaat mesti ada macam bazarr yang jual segla macam2 juadah dan makanan kat Precint 2 tu... so sempena dah hari2 jumaat nih..orang lelaki gi solat so akak dan anak2 hayam akak gi sana..tujuan nak cari makanan dan sedikit barang2...

Tak banyak pulak gerai yang bukak..cuaca mak ai panas terik tul..terbakar kulit nih...
Murah2 gak baju kat sini..tunggulah tiga bulan lagi,...sure akak boleh pakai baju saiz tu kan..berangan nih...
Masa nih akak memang tak kurus lagi.. tapi tak lah dapat saiz hajar tu.. dia tu tulang kering jer yang tinggal...melayang jer kena tiup angin
Eh bukan akak pakai tudung..tapi akak test tudung yang depa dok jual jer... tak mo lah tak cantik tudung nih..ke muka akak yang memang buruk

4 comments:

edan rashid said...

tulah dia... dia pergi shopping plak... ari tu memang tak banyak kedai pasal semua tengah prepare nak bukak kedai masa posa... ahahahaha

Yus said...

edan ko gi sana gak ker hari Jumaat masa orang semua berkumpul kat masjid..opssss

edan rashid said...

cis... itu tempat aku makan tau... lepas semayang aku pergi kat situ semenjak 3 minggu lepas la... banyak sikit choice nak makan... ko ingat aku suka ponteng macam orang lain ka... sorry la ek...

Norwanie said...

aik...ada kedai baju....ingatkan jual makanna jer. dah advanced.