22 August 2009

SAMBUTAN RAMADHAN OLEH HRA

Amboi-amboi nak sambut puasa sebulan jer tapi macam tak dapat makan terus lak.. kali nih HR dept nak belanja makan sempena menyambut Ramadhan tapi sebenarnya yang keluar duit abang Shariman kita nih... banyak giler dia beli sate kajang...
Since kat HRA tak ada tempat kosong..tempat meeting dia nak guna untuk interview orang lah.. so guna lah bilik meeting kat depatment akak sebab kecik jer.. tak sesuai nak buat meeting yang besar-besar nih.. kebanyakan jadi tempat makan atau discussion jer...
Punyalah banyak sate dia...nak makan berapa orang nih.. akak leh makan ayam jer kan. so sate ayam nih boleh lah yek...
Pergh... kalau tgk masa bulan puasa mesti terliur nih... sate dia besar2..kalau makan 5 cucuk pun dah kenyang... tapi akak rasa Shariman beli sampai 200 cucuk nih... dengan nasi himpit yang berelung2 tu..senak perut semua yek..

dari kini Ayu, Gee dan Ogy.... semua dah kahwin dan ada anak yek.. jemputan bukan dari HR jer.. dari account pun ada, project pun ada so kawan2 jer lahh...

2 comments:

edan rashid said...

ni apa motif dah start posa baru nak post makanan ni... biasa dia nih...

Yus said...

tak per Dan... baru awal puasa..tak terliur lagi..sib baik aku tak buat posting nih 15 Ramadhan sure tak sabar nak raya kannn...Silalah jamu mata