23 August 2009

SEPETANG BEFORE RAMADHAN

Wanie datang melawat...biasalah kalau datang melawat mesti nak lepas rindu dia ngan mamak kan.. still on diet kan.. so akak tak makan ..still boleh follow the schedule...
Wanie ngan Lias nih macam adik beradik kan muka dia.. dah lah mata tu nak dekat sama dah.. ramai orang kata dorang nih seiras...
Diu-dua pun suka makan... teruk akak kalau asyik lepak dengan dorang berdua nih.. asyik2 makan.. gi cari tempat makan jer...macam mana akak nak loose weight kalau ada dengan dorang nih
dorang still tak leh percaya yang akak nih berdiet tapi hanya boleh makan ayam dan segala benda yang tinggi protein jer... at least akak memang kena amik ayam banyak nih satu hari... see walaupun akak makan ayam setiap hari still boleh loose weight kan...ni ayam percik tau.yang di bakar..tapi kuah percik tu tak yah lah makan yek..

5 comments:

edan rashid said...

yelah tu... makan... makan... tak payah la diet... hehehehe

Yus said...

Edan.. ko kena bagi motivasi..sia-sia mak aku masak nasi beriani semalam aku tak makan..cuma dua sudu jer nasi..Aku boleh..

edan rashid said...

kalau makan protein je tapi karbohidrat takde.. takde tenaga ko tau...

Anonymous said...

kak noryyy..neo pun nak diet laaa..kakak kate kita berisi uwa uwa uwaaaa..hhehee slamat berpuasa yerr..

-neo-

Norwanie said...

ok ok ler.....diet kak yus. kena semangat nak kurus.

dah turun baper kak yus?