03 August 2009

SERANG@MUDTRACKKER

Dah basi pun citernih.. tapi akak nak citer gak.. maklumlah akak sibuk buat kerja campur ngan sifah malas akak dah jadi sebati dalam darah daging nih.. hari ahad lepas..lepas..lepas akak ngan the geng dari opis berhasrat nak melancarkan perang habis-habisan.. kali nih we all berkumpul di mudtrackker kat kuang sungai buloh.. sebenarnya acara paintball.. ni lah first time akak main paitball.. akak bawak akak punya pejuang berani mati..saper lagi Addy lah...

Split to two teams.. ni ahli geng akak.. mula-mula sesi memanas badan kat bunker.. pastu baru start main kat dalam hutan.. nak terkeluar isi perut akak penat berlari..err sebenarnya penat sembunyi...hehehhe.. akak manage kena one shoot jer oleh Abul..cissss.. macam mana dia leh nampak akak nih.. sakit tau..
Ni team satu lagi... akak cuba sedaya upaya nak tembak edan.. tapi kenapa yek akak asyik tembak team sendiri.. sian Syharul kena head shoot ngan Akak.. akak tak kenal team sendiri lah sebab baju semua sama jer..lain lah akak pakai baju kaler cokelat..semua leh nampak akak walaupun akak sembunyi balik pokok.. atas pokok jer akak tak panjat sebab tak pandai...
Lepas game...seperti biasa acara bergambar...best laaa..very sporting.. lain kali akak tak main sembunyi lagi tau...akak main tembak curi lak...
Ni masa game dalam hutan..akak punya assistant sudah habis peluru daaa... assistant akak nih balik main game satu lagi pukul 4 pagi.. pastu akak kerah dia main paintball ngan akak lah pukul 9.00 pagi..mana tak pancit..
Aksi lias cuba menembak Izzu.. kira beranilah nih.. sebeb orang lain dah masuk lam safe room..dah habis peluru..ada yang serik nak masuk dalam hutan baliksebab sakit kena tempak..siapa lah tu yek?..
Izzu dari team lawan mencuba sedaya upaya menentang dari kiri dan kanan..wah cayalah.. lain kali ko jadi assistant akak lak yek.. akak nak duk menyorok jer...
Antara geng yang dah tak larat nak pegang senjata .. sebenanya takut pun ada..heheheh
After game... penat seh...tu ha Abul yang berjaya menembak akak..jahat tau..satu kena kat peha satu lagi kena kat facemask... lain kali akak nak cari si kurus nih nak kasi tembak kaw-kaw nyer...

No comments: