18 September 2009

AKAK SERIKKKK DAH...

Since hari nih balik kerja awal so addy decide nak repair sikit kete buyuk akak tu kat area rumah akak tu tapi dia tak buat welding...so gigih mencari kat area Cheras... nak repair kete welding bagai nih kan makan masa sikit..lagi pun kete pun banyaklagi so akak decide nak masuk salon nih..sebab tgk promo ko main murah..

Selalu akak buat rambut kat area ampang kat ngan umah akak..why not akak cuba kat sini.. bukanya mahal pun...kalau tgk kat banner tu lah..

Ni lah rupa saloon tu dari luar

So akak trylah nak buat rebonding.. sebab kat luar tu tulis RM100 jer..rambut akak nih nipis jer..dan tak lah panjang mana pun.. paras bahu jer...masa masuk tu akak tanya lah akak nak buat rebonding dia pun kata okey sebab tak ramai orang.. akak tanya lagi berapa yek dia tak jawab pun dia kata cuci rambut dulu.. so akak ikut laa.. pastu masa dia cuci rambut tu dia kata rambut akak nipis ada pakai tonic ke akak kata ada... soo lepas tu dia kata rambut akak kena charge RM180.. eh lain dari apa yang dia tulis tu..dia kata dia pakai barang baik tau..yang elok punya..akak pun kata okey lah..akak mana tahu barang baik ke tidak...

pastu masa dia buat tu dia kata lah tak nak colour ker..akak tak minat lak akak say no lah.. pastu dia tanya lagi tak mahu gunting sikit ke rambut akak nih lepas rebonding nak bagi sama sikit akak kata okey lah.. akak tanya berapa harga dia nak charge nak repair sikit hujung rambut dia kata lain harga RM45.. wau.. hair stylist artis ker nih.. nak repair hujung rambut pun RM45.. so akak kata okey tak kisah.tambah lagi.. pastu tengah akak tunggu ubat kat rambut akak tu.. dia datang lagi bawak produk dia.. dia tanya nak buat treatment tak? pakai barang bagus..dia kata bagi diskaun 30%.. akak kata tak cukup masa.. nanti nak buka puasa.. dia kata sekejap jer 5 minit dah ok.. so akak tanya berapa lak kena.. dia kata RM150.. whattt????? akak terus marah dia.. akak kata tak mahu bazirkan treatment 5 minit tu tuk RM150...so akak keluarkan duit dari wallet akak akak kata u cuci sekarang rambut aku... i dont want to stay any longer here...so dia dah perasan akak marah gilerr kat dorang nih.. cha ya nun alif nih memang penipu tul lah...

masa dia tgh blow rambut akak dia bagi satu card suruh isi sebagai customer kat situ for record.. akak dengan garang betul akak cakap ngan dia I DON'T WANT TO PUT ANY OF MY RECORD HERE.. IT'S DONE....

Serik akak nak datang sini lagi dah.. nak rilek dengan aman pun tak leh.. nak luruskan rambut pun nak kena RM400..apa kes nih...

Kalau uols nak try kat sini suka hati lah..akak memang tak kan jejak kat sini dah.. baik pegi salon biasa akak..lagi class layanan dia dan quality dia.. harga pun murah... kat sni sorry lah..akak marah nih...

2 comments:

edan rashid said...

kakakaka... tulah... rebonding... potong kat kedai mamak lagi best la... baru rm8... campur shampoo baru 10 hinggit... ahahaahaha

rinzz said...

dah ari raya ni.. marah lagi ke cik kak.. huhu