03 September 2009

DAH KEJE DAAA

Hari ni start kerja lepas cuti hari merdeka yang terlebih merdeka tu.. sampai hari Khamis baru masuk kerja tu... Tapi kali nih cuti akak best.. akak shopping baju raya Alli hari Rabu hari tu kat Sogo ..giler meroyan akak tgk baju cantik2.. kalau ada anak pompuan sure best.. tak sabarnya nak anak pompuan...

Masuk kerja akak dah terbayang kat kepala akak nih kat atas tray bertimbun.. surat dari bilik bos banyak.. tapi WALAAA.. anak2 hayam akak bersungguh2 membantu akak membuat kerja.. tray akak kosong tau.. pastu meja akak tak serabut macam biasa.. heheh lepas nih boleh lah akak cuti lelama lagi yek.. Eyta ngan Hajar past batton membantu akak...

Lagi satu yang best.. akak dapat barang baru.. tapi Addy tak bagi citer dalam blog.. dia kata just keep some for our self.. akak suka tau... akak nak citer tapi tak leh.. cakap laki kena ikut kann.. kang kena sumpah jadi badak kang....kenapa laki akak tak sumpah akak jadi kurus macam model2 tu yek...

Gambar2 yang tak seberapa tu nanti akak upload laa.. sekarang nih akak nak amik mood.. kan baru balik bercuti...

1 comment:

hanitamaya said...

kak yus tak tahu...disebalik tabir kitaorang ni ha...tak citer arrr...huhuhuuh sadisss..