22 September 2009

SELAMAT HARI RAYAAAAA..

Akak dah raya hehehhehe.. raya kedua akak dah bertolak ke Pahang dari Taiping..gigih tu bila Addy bagi green light bertolak ke Pahang.. dengan tak tunggu masa lagi segala pakaian main campak ke dalam beg..memang haru biru tul .. terus bertolak ke pahang tengah hari tu.. perjalanan makan masa kira2 6 jam tapi jalan tak jem langsung.. jalan ke utara masih bersesak lagi akak pun tak perasan kenapa tapi kat hiway memang tak gerak laaa...

so nanti akak post gambar2 beraya di Pahang nih.. Adik lelaki akak dan wife dia nak sponsored bilik akak kat Kuantan tuk cuti-cuti malaysia nih...dia dapat bonus akak tadak.. so akak nak makan dan makan dan makan yek.. Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin.. syok nyer Rayaaaaaaa...

No comments: