18 September 2009

STAFF MEETING SEBELUM RAYA

heheheh...laaama tak hupdate kannn..akak sibuk main scanner yang Edan baru install kat meja akak ituew..tu lah saper suruh bagi akak mende baru...abih semua doc akak kerjakan masuk dalam hard disk...kalau akak tak hupdate marah Edan..jangan marah akak...opsss...

Hari ni last day kat opis akak berkerja sebelum sambut Hari Raya Aidilfitri... akak punya Dept tinggal dua orang.. sorang lagi PM (Haji Zul).. akak datang nih pun sebab akak ingat hari nih ada upacara kekah hamper yang berlambak tu for second round..heheheh tak ada uols.. tunggu semua datang keje lepas raya... kalau tidak selamat akak bawak balik berbotol2 losyen dan bath crabtree & evelyn tu...
Tetiba email akak muncul ada staff meeting kul 10.30pagi..hehehehe suspend..nak bagi duit raya ker nih..harapan cerah nih.. tak ramai orang.. rupa-rupanya ada presentation pasal website opis akak yang baru..bukan baru lah tapi ada pembaharuan...Faizul lah yang kena present..depan semua staff..dia ingat depan COO jer...heheh mrasa akak duk sebelah dia lak sebab ingat nak keluar cepat..cisss..meleset lagi...
Tak ramai orang..dalam 50 orang jer..yang lain dah bercuti... so terpulang staff nak komen apa2 nak tambah before launch depan BoD...tu yang kiri akak nyer COO..pastu sebelah dia akak tak tahu and then CFO
Yang gal kiri tu GM Tender dan sebelah dia Assistant Mgr HR...abih meeting dalam kul 12.30 ptg.. dah di umumkan hari nih Mgt bagi half day hari nih.. yehoo leh cepat cabut.. so akak dah cabut semua plug kat semua workstation kat dept akak..akak boleh balik raya.. tapi sempat akak dah scanned outgoing correspondence project Hanita (Taiping) gigih tak akak..heheheh..

No comments: