24 October 2009

BILA EDAN BERCUTI

tu laa edan ko berpegian... kan dah ada orang amik tempat ko... walaupun kat bilik server tu banyak kisah yang seram2 tapi ada juga yang berani gigih nak amik tempat ko.. ko tak caya tgk nih..pasukan forensik bukit aman buat spot check kat bilik server...heheh

Dua-dua dari bukit aman..satu hok jantan dan satu lagi hok tino..hohohoh... abih laa benda rahsia ko orang tu selongkar...

Aku close up sikit...ko ada simpan apa2 kat hard disk ko ker..heheheh..kat sini rupanya pusat pencetakan dvd cetak rompak yang terbesar di Putrajaya...
sibuk call HQ nak anta pasukan sita..heheheh cayalah...
sebenarnya tak ada sesapa pun yang berminat kat tempat ko nih...dah duk sini sekejap2 nak kena toleh kanan. sekejap2 nak kena tgk atas..sekejap2 kena tgk kiri...ko tahu lah sebabnya kan... tak syok ko tak der..cepat sikit balik..line opis makin semput nih......

2 comments:

edan rashid said...

cesssss.... manyak berani masuk bilik gue... cessss.... aku tengah bahagia mencekik kat kampung ni... hancur lebur terus usaha aku ke gym minggu ni... wakakakaka

Ajonz said...

haha siot ko lupe kunci bilik tuh.. minah nih sergah masuk aku tegah syok jampi serapah nasib baik aku x melawan hahah roper2nyer si yus.. bebudak nih lagi cilake dari pagi sampai ptg kacau aku hahah.. last2 bebudak nih 630 dah cabut aku dah ler sebuk ngan baget. kaget aku