16 October 2009

BUKA PUASA GENG REDANG

Kisah nih berlaku bulan Ramadhan lalu...tapi akak nak citer juga..we all buat buka puasa dengan kawan2 rapat..ada juga yang tak dapat join sebab ada clash dengan jamuan lain...

Kat Kelab equestarian Putrajaya..sabar menanti waktu berbuka..muka lembik jer

Kat section lelaki dorang nih macam nak buat buffet kat meja sendiri lak..sib baik habis semua makan nih... tak sia2 kalau nak bawak dorang gi buffet...nih pun Abul masih ulang alik amik lauk kat temmpat buffet..giler dorang nih..

Sessi bergambar memang tak pernah miss...antara muka-muka biasa yang biasa join xtvt..tak banyak beza ngan geng2 percutian redang gak... bukan tak ajak yang lain tapi yer lah masing2 ada commitment lain..tapi seriously rugi kalau tak join....berbaloi...sib baik we all tak buat terawikh kat sini sekali sebab memang ada buat solat terawih sekali kat sini

Ni gambar yang leh jadi controversy...gambar bapak hayam ngan anak2 hayam yang lain...akak nih kira anak hayam jugak ker...

No comments: