26 October 2009

ENTRY YANG TERTUNDA..BESDAY EDAN

besday edan pada 15/10/09.. dah tiga puluh tahun dah dia yek.. tapi besday dia semua lah pakat nak bagi dia makanan...sian dia nak abihkan sorang..dia tengah diet tu..
Akak ngan Hajar bagi dia domino pizza..makan pizza mana gemuk kann edan..

Tu dia..kalau boleh akak nak bagi dia yang double layer ada cheese extra tu.. tapi cheese mengemukkan kan edan....akak nak tgk dia kurus..hohohohoho

ha..makan blueberry tart nih memang menggemukkan..so ko tgk jer lah yek...suker dia dapat tart yang comel tu..tapi bukan dia suka tart tu tapi dia suka words yang ada kat atas tart tu...
dah tahap gembira sampai akak tgk macam kanak2 terencat dah... hehehhe akak sembunyi dulu yekkkk

2 comments:

edan rashid said...

uhuh... gambar aku lagik... kesian la kat aku... cesss....

hanitamaya said...

kaaakkkkkkkkkkkk yyyyyyyyyyyyuuuuuuuuuuuuuuusssssssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!