05 October 2009

HAI...

Lama akak tak update.. sebab akak malas ..gambar akak banyak tapi akak tak der mood...maafkan akak yek...tapi kalau nak tgk gambar raya yang tak ada gambar akak tu silalah melawat ke blog adik akak ... sebab tulah raya kedua akak terus bergegas ke rumah atok dan wan akak kat pahang straight dari rumah MIL akak kat Taiping.. pastu akak telah di hasut oleh adik lelaki akak ker Cherating.. nanti gambar akak publish...

Kedua sebab ada scanner baru atas meja akak yang mebuatkan akak tak lekang dari meja dan kerusi akak.. kalau tak caya cuba tanya Edan( sebab dia yang install kan) dan tanya Maya gak sebab dia asyik bebulu tgk akak bukak file dia...hehehhehe..

Pastu citer yang best akak baru jumpa balik ngan long lost best friend akak masa sekolah rendah NORHAFIZAH MOHAMED dan HISYAM MARLYA errrr betulker akak eja nama korang..jumpa kat facebook tau.. akak memang laaaaama tak buka facebook tetiba tergerak hati nak check apa benda sampah sarap dalam tu....akak teruja akak nak pengsan jap sampai minggu depan..opssss.. bye...

2 comments:

Ajonz said...

jangan lupa aku dah tag ko haha sile lunaskan hutang ini hehe

http://pekanz.blogspot.com/2009/10/tag-by-rezdrake.html

Anonymous said...

kak ita...kaklin da tkr url blog tau...http://polinsuzaini.blogspot.com