19 October 2009

MAJLIS HARI RAYA OFFICE-GAMBAR PT 1

Baru-baru nih opis akak ada buat majlis sambutan hari raya di Equatorial Hotel Bangi Putrajaya, 16/10/19 hari Jumaat.. Penat tau sebab akak AJK kali nih.. terima kasih lah kerana memberi kepercayaan kepada akak menjadi MC yang serba kalut hari tu.. Nasib baik kawan akak Edan jadi partner akak..benda yang akak malas nak announce dia lah buat.. contohnya nama pemenang cabutan bertuah.. dia hafal semua staff dok mana..akak nih kan ala2 rabun ayam...

Model pada hari tersebut..dia lah jaga registration counter..dialah juga tolong susun hadiah..dia lah juga yang tolong pas kan hadiah kepada pemenang..penat kan korang..sian anak hayam akak..jadi buruh paksa gitue...nak makan pun tak sempat...sama lah ngan akak.. tak per tahun depan kita bagi orang lain lak..pastu leh kita makan puas2 lak..

Ni akak datang awal sebab nak buat dry run..heheh tak der maknanya..buat2 sibuk pastu masa guys pegi solat Jumaat akak layan lagu karaoke satu kali...hehehhe..gian dah woi..mana kawan2 karaoke akak nih..bila nak gather lagi kat new way..

Dewan masa baru sampai..setting dia kemas..yang paling best makanan dia memang best.. memang berbaloi kalai uols nyer company nak buat majlis kat sini.. tak mahal dorang charge memang berpatutan dengan QC food dia..dan keadaan panas sentiasa..memang bagus laaa...akak puas hati..akak nak ucap terima kasih kepada semua comitee yang terlibat.. bertungkus lumus..penat lelah menjayakan majlis ni..tak apa asalkan semua orang happy kannn

No comments: