20 October 2009

MAJLIS HARI RAYA OFFICE-GAMBAR PT 2

Menangis gigit jari lah saper yang tak dapat hadir majlis nih kan..kan Yat kan..dok umah lama sikit yek..tgk gambar laaa.. akak tak mo citer panjang..tgk gambar lah yek...
Aksi akak as Pontianak harum sundal malam nak terbang..tapi Faizul kata macam burung helang kat dataran Lang kat Langkawi nun... Sib baik akak balik tumpang Lias..kalau akak bwak kete sendiri mau akak terjun dalam nih buat acara mandi buih lak...
Posing tak hengat..acara dah habis...macam2 aksi laaa...
antara gambar2 yang menarik untuk bagi bahan jeles orang yang tak ada...

Suasana di food counter bahagian luar dan registration counter....gembira dapat makan kaaaan..
Artis yang bebakat terendam..sedap giler suara dorang nih...Dari Atas kiri..Abg Azam, Yusrina,Azuan, Rashid, Madi, Dayah..ada lagi orang nak nyanyi tapi tak cukup masa..Owh Yusoff hassan pun nyanyi..dia memang tak pernah miss tiap2 tahun... sporting kannn

4 comments:

Mama Qiestina said...

cehhh cam siot je statement " nak bg org jelesss tu"...

kak yus,PCD 1 ade staff baru keee?
camana aku org HR tak kenal die ni..

meriah2 sungguh..tapi nampak cam ramai takde..mana g derang?

** MJ n kwn baik tak jadik Ajk ke?? huhu..

Ajonz said...

hahahah tak ramai laie best.. janji food sedap and lazat oooo... mof nyer x sesedap yang kali nih oooo... kambeng superb hahah terliur laa ko yattt!!!

Yus said...

yat: Staff kita yang tak dapat datang dalam 13 orang jer...MJ and Bestfriend tak jadi AJK sian gak...tapi macam kata Faizul food dia memang mabeles.... walaupun aku tak dapat rasa semua..Uwaaaaaaa

edan rashid said...

pasal kali ni yang jadik ajk campur2... siap ada yang taknak lagi tu.... tapia apa yang penting happy...