07 October 2009

PLEASE HELP: ALERT!!!

akak nak buat announcement ..opis mate akak kerhilangan kereta (kena rampok) yang diletakkan dibawah flat dia kat Precint 9 (Flat hijau) . Dia sedar hilang masa nak pergi kerja pada 6 Okt 2009.. sian dia.. so kalau ada kengkawan yang happen to teserempak ngan kereta berikut sila lapor ke Balai Polis yang berdekatan.. Butirannya adalah seperti berikut

Jenis Kereta: ISWARA AEROBACK 1.3
Warna: Silver
No Pendaftaran: WLA6482..
Kereta standard jer..tak ade modified...

Kesian dia tau.. tolong alert yek...dah lah pompuan..single lak tu...gaji we all kecik jer..dah kete kena curik lak tu... tak bertimbang rasa tul lah..

Akak terus publish posting nih pukul 1.15 pagi...yer memang akak tidor lambat nak siapkan posting utk 3 hari akak datang...tapi yang lain akak auto publish keluar masa office hour... jangan salah anggap yek..akak tak blogging masa pejabat...

Sekian terima kasih...

No comments: