07 October 2009

TAG GAME BY AJONZ

akak dapat Tag lah pulak dari Ajonz... akak tak buat kang dia attack akak ngan segala macam ugutan hasad dengki dia tu..opss kang dia tak mo repair PC akak kang saper yang susah?..kompeni akak yang susah.. akak leh tunjuk apa ada dalam handbag akak yang kecik cumil akak tu..tapi jangan terkejut kalau uols dapat tgk macam2 benda ada dalam tu...soalan dia macam nih..

1. Sila ambil gambar beg yang anda bwk gi kerja:)

P1010282

ni lah beg yang akak bawak gi kerja hari nih.Kalau akak bawak beg yang satu tu susah lah akak nak tukar2 beg..kang ada yang tercicir

2. Kemudian sila ceritakan sedikit apa yang terkandung dalam beg anda. Sila sertakan sekali kemudian terangkan secara detail isi beg anda


P1010286
Inilah rupabentuk makhluk yang ada dalam beg akak.
1. wallet akak yang rega RM10 beli kat uptown..heheheh..akak memang cheapskate
2.handphone dan usb card reader..u never know when you need it...
3. Miniture parfume unfogiveable woman by Sean John..manalah tahu terkentut dalam lift.opss
4.Streapsils...akak sakit tekak lah uols..tak baik sangat batuk nih...
5.Lipstic Dior...tuk nampak berseri..yer ker?
6.Lighter..nak bakar mercun ke lilin ker..or nak bakar orang pun boleh..macam mana dia leh dok dalam beg akak nih yek
7.Pen..nak tulis nombor tepon boyfriend hensen kot2 lah terserempak..
8.Resit lama yang ada banyak catatan..nak buang takut ada nombor penting
9.stokin dan jam alli..akak pun tak tahu buat apa benda nih dalam handbag akak...

3. Nyatakan sebab2 anda suka beg anda itu.

Ntah nak kata suka tak juga tapi akak malas nak tukar2 beg macam tukar baju.. Beg ni akak beli masa akak pergi melbourne dulu..jenama enzo..akak beli dua satu warna silver dan satu lagi akak hadiahkan kan kat Aisyah on Graduation day kat sana warna gold..akak kan memang suka beli benda yang sama tapi lain kaler..hehehe

4.Nyatakan kenangan manis atau apa2 yang istimewa beg itu pada anda.

Kenangan manis? hehe sebab akak beli kat australia yang pada ketika itu akak hilang akal beli macam2 sampai tak ingat dunia.. ada satu lagi beg akak beli kat sana gak.. pastu we all shopping bersama adik dan sepupu akak macam tak yah simpan duit tuk masa depan.. tapi akak suka sebab beg nih kecil jer...senang nak bawak

5.Sila tag orang lain

adik akak

sepupu akak

ismi
Wanie sayang
dan sesiapa yang berminat...

Wanie tu banyak beg..akak nak jugak dia buat..heheheh

p/s: dah faizul aku tadak hutang ngan ko dah...

2 comments:

Ajonz said...

timekasih kerana layan tag aku hehe

Norwanie said...

ekekekekek...oooo lighter nak bakar mercun yek....maner supply mercun? tak de dlm beg ker? ekekekkekek