22 November 2009

AMPUN...

Sorrylah kengkawan..akak terlalu sibuk ngan rumah baru (fb) sampai lupa ngan rumah lama nih.. bersawang dah dia.. by the way Alli dah laaama keluar spital..sajer jer tau..nak suruh mama dan papa dia dok rilek kat sana..dia nama jer macam tak sihat.. tapi lasak dia seperti biasa...
Thanks Papa sebab rajin jaga Alli..mama kan kengkadang sampai tak larat nak makan dan tidor..jelan2 kat ampang point..kalau alli tak bertambat ngan drip water..memang mama angkut sekali.. yang tak tahan siap leh order Yellow Cab pizza hantar ke bilik tu...

Budak kecik nih tak habis2 layan Upin dan Upin..mama nak chatting ngan kengkawan pun susah.. dah lah TV kat bilik nih dia conquer gak tgk kartun..biarkan sajer laaa..

So yo Mama friends..alli dah sihat...so mama akan mengganas balik di dalam blog nih.. tapi sorry lah yek posting mama kali nih memang back dated dan dah basi punn..tapi why not...kan..
Sorry yek kengkawan..sebab lama benar tak update..

No comments: