24 November 2009

ASHRAF CONCERT

Seronok jugak akak dapat tengok budak2 perfome tuk sekolah dema hujung2 tahun nih..banyak yang sibuk sekarang nih sebab dah hujung tahun..majlis graduation budak-budak tadika kan..sure kawan2 akak banyak yang ada anak nak masuk sek rendah tahun depan.. anak saudara akak lak baru 4 tahun masa school concert nih..

semua benda ikut step..kira sampai kat hujung dewan leh dengar dia nyer step count..
bersemangat sungguh dorang nih perform..nampak begitu ikhlas dan suci tul...
dah macam yang berhormat pun akak tgk masa nih..siap dengan gaya berpidato lagi..
bila lah akak nak tgk Alli punya majlis macam nih yek..sure dia happy dapat berkawan dengan rakan sebaya.. akak ingat tahun depan macam akak nak enroll dia masuk tadika lah..macam best jer...akak dulu tak merasa macam nih pun..dulu tak banyak tadika swasta cuma tadika kerajaan jer..so tak ada lah happening macam nih...tak sabarnya....

2 comments:

syen said...

gi register nama akak..masuk tadika sure tak dapat.. ehehhe

Yus said...

woittt biasa dia yek...yang penting anak aku masuk tadika dulu dari anak ko..ko baru nak buat hujung tahun nih..heheheh