25 November 2009

JALAN-JALAN CARI MAKAN LAGI...

Gigih tau we all dah gian nak berkaraoke.. sampai ker Jusco Cheras..tapi since tak buat booking so bilik dah penuh..cisss...tak tersampai hajat..maklumlah hari Jumaat kan rehat panjang.. so tak nak bazir kan masa...next week kena booking nih.. we all melantak tak hengat kat sana gak...
Apa ntah nama kedai nih..lupa lak..tapi dia kongsi ngan laksa shack.. tengok menu baru teringat dah lama tak makan daging salai masak lemak cili api..pergh banyak giler..dia bagi satu kuali kecik...
Masa order perut tengah lapar.. so macam2 lah nak tambah...tak hengat pasal diet dah...
Kan..nampak gambar.. lagi2 kalau pegi ngan dua orang adik opis akak nih..dorang boleh lah badan selim sangat..kena tiup angin pun melayang...tak sabar dah nih..

So today akak off diet...finish..full stop..hahahahah

1 comment:

Norwanie said...

kak yus...seksinyer gambar....