13 December 2009

AKTIVITI MINGGU

Adohaiii..badan akak rasa penat sangat...aci tak kalau akak cuti esok..gud news telinga akak tak pekak dah..so akak kena datang keje esok (bad news)..

Hari ini penuh dengan aktiviti kekeluargaan.. start awal pagi akak dah check cafe world akak apa makanan yang dah siap nak serve..

tepat pukul 12 tgh hari Addy ajak gi nilai 3..ntah benda dia nak cari kat sana..akak macam tak tahu nak buat apa kat sana..dah lah panas giler..Addy siap bawak bekal air dalam cooler bag..takut haus masa berjalan kat sana..tapi dia dah drive akak ikut sajer..seperti biasa akak rasa macam menyampah kat sana..balik2 jual langsir, carpet, barang khawin..ingat nak cari toys tuk goodies bag sebagai cenderamata.. tapi harga dia melampau mahal dari KL..kalau benda tu kat KL akak leh dapat 3 ringgit kat sana 5.90..berapa banyak dia mark up...

alih2 akak nampak dia lelong tilam kekabu kecik tu..sign punya lah besar rupa2 nya tuk yang sible sajer..yang queen size dia bagi 35..amik jer lah nak letak kat rumah mak..leh buat tempat lepak budak2 bermain..

Balik terus singgah umah mak kat sungai buloh..amik souvinier dari phuket..Fridge magnet jek.. buat kecah rumah mak lebih kurang..pastu makan sikit...balik semula ke ampang...

pastu sampai le akak ker facebook layan cafe world..skideng blog eileen yang baru launch..heheh..

ok lah malas akak nak upload gambar..semua gambar pakai henp0n sebab baru tadi adik akak pulangkan kamera..daaa

No comments: