19 December 2009

BIRTHDAY ALLI EVENT

Baru habis event birthday Alli.. ramai jugak yang show up.. thank kepada kawan2 semua.. tapi pack sangat sebab management kat Komplek kejiranan putrajaya book dewan tuk kelas tendang2tumbuk2 lepas tu... kalau tidak leh extend masa lagi.. sorry kalau ada yang tak dapat berbual mesra lama2 coz ramai jemputan dari ex-sekolah menegah ex-ITM dungun dan staff BLT..

Later2 upload gambar yek sebab akak memang tak ada masa nak mengambil gambar.. harap kan camera mahal dari Edan dan Yat sahaja.. later-later kalau akak dapat copy dari mereka akak upload yek..

Nak tidor awal hari ini.. present Alli nak bukak besok lah.. stay tune..

2 comments:

Mama Qiestina said...

hope u guysss like it gegambo bufday alli yg mama Qiestina suda tempek kat blog yaaa :)

gegambo ni seme adiah utk alli.
buat kenangan terindah..

rinzzz said...

eralli.. kak rini was there huhu