09 December 2009

DID YOU VISIT TO YOUR DENTIST RECENTLY?

Aiyoo ada yang sampai 4 tahun tak pegi visit dentist tau...akak memang paling kurang 2 kali..last year akak visit 4 kali..tapi this year cuma sekali..tapi hujung tahun nih akak nak pergi lagi sekali..nak bawak MR ADDY yang penakut tu...

Siti Hajar take turn first...Hanita malu nak bergambar
we all buat appointment lunch hour jer...sib baik tak ada orang kat clinic kat Presint 8 nih..doktor perempuan nih sangatlah ramah..sampai akak nak bercakap balik tak boleh sebab tools dia dalam mulut akak..matilah akak bercakap guna bahasa isyarat..
Akak maintain steady sebab akak memangg biasa tahan sakit nih..semua buat scalling dan polishing jer..akak tak banyak problem gigi nih...tapi ntah naper akak suka feeling after visit to dentist nih
Dengan kaki bersilang sungguh santai...macam pegi vacation lak yek..kat sini murah jer..doktor pun ok..tapi kena wat appointment dulu yek..takut menunggu lama lak
Taraaaaa..Inilah gigi tua akak...nak kena wat whitening lah pulak lepas nih..sekian terima kasih..

No comments: