06 December 2009

FRIDGE MAGNET

Ntah sejak bila agaknye akak kumpul fridge magnet (FM) nih.. tapi akak rasa benda nih lah selalu akak simpan lama selain dari apa2 souvinier akak beli atau dapat dari oversea..or mana2 tempat .. agaknyer dia dok melekat kat situ ..tu yang tak hilang2..tapi akak perasan sejak Alli dah pandai memanjat nih.. abih dia buat main..akak kutip... dia main lagi...macam2 dia nyer perangai...

adik akak yang berada di Phuket...sila bawak souvinier yek..dah lah pinjam beg dan kamera free... nak yang cantik dan mahal...

Citer pasal FM nih akak ada new collection
Kawan akak katernyer travel europe... wah2 best giler...perbelanjaan di tanggung bos yek?... dia bagi akak FM dari Amsterdan dan Switzeland.. bertuah akak..tak dapat pegi ..dapat barang dari sana pun kira oke apa...

so sekarang kedudukan FM tu di sebelah Australia nyer FM yek..itupun kalau Alli tak gatal2 ubah...haippppp..mama pukul kang

1 comment:

edan rashid said...

alahai... banyak jual kat petaling street... pergi je beli... hehehe