15 December 2009

HAPPY BIRTHDAY ALLI

Sekejap jer orang kata yek.. Hari nih genap dua tahun usia Alli.. lepas tu tak lama lagi masuk sekolah tadika.. lepas tu nak masuk sekolah rendah.. lepas tu nak masuk sekolah menengah.. lepas tu nak masuk university. lepas tu nak kawin.. step by step ok...

Hari ini Addy pesan ngan akak jangan marah dia.. sebab hari nih birthday dia.. biar dia tak tahu hari ini birthday dia pun ..tapi kalau boleh biar hari ini dia rasa happy jer.. Ermm lagi mua lah dia yek.. sure dia heran kenapa hari ini benda yang dia tak boleh buat selalu orang bagi pulak...

Tapi yang pasti hari ini mama tak boleh rebut channel TV dari Alli.. bermaharajalela lah dia ngan Cartoon dia..takper.. esok mama nyer TV lak.. hari ini tengok lah puas-puas yek...

P/S: Papa dah warning lagi sekali.. jangan usik Alli.. jangan marah Alli.. mama nak merajuk lah.. masa birthday mama tak leh buat suka hati pun..

3 comments:

edan said...

maknanya... beday ali ngan anak sedara aku sama la ye.... sama la baya diorang nih... anak sedara aku dah 3 tahun...

Mama Qiestina said...

appy beday alli..

nanti ari sabtu Qies bagi adiah yekkk.

rinzzzz said...

sori.. akak rini lambat wish.. hepi besday alliiiiii... Allah selamatkan kamu..