12 December 2009

I'M ADDICTED

Nanti akak citer apa yang akak addicted tu yek..

1. Nak keluar dari rumah: Kena set time
2. Nak makan kena set time gak
3.Nak mandi nak kena tunggu gak..

Everytime Addy ajak makan kat luar..jap2 lagi 38 minit...
Evrytime Addy ajak jalan..jap2 lagi 12 minit..

Kenapa tak ada angka genap yek..sebab nya makanan akak masak kat Cafe Word siap masak time tu..kang kalau tak serve kat customer busuk lah..hahahah siapa yang tak tahu atau blur2 itu adalah satu game dalam facebook yang telah diperkenalkan oleh En Edan ..abih akak addicted..

P/S: time akak terbangun pukul 5.30 pagi hari nih sebab akak teringat ada ayam akak masak kul 3.00pagi..kalau tak serve sure busuk...hehehhe..sampai camtu penangan game tu kan

2 comments:

yantysamsul said...

jgn main ar game2 kat FB nie..leh addicted wooo..hehehe..cube lah bersosial skit...hehe

edan said...

huh... aku jugak disalahkannya... dia yang main... ceh...