08 December 2009

SEHARI SEBELUM AIDILADHA

Gigih akak bekerja kann..semua orang dah balik kampung akak still kat opis...bos akak pun tadak... tiba2 Edan turun..bosan lah tu lepak kat tingkat 3...kat tingkat satu pun tak ada orang nih...so mula lah buat perangai giler dia...

Tgh cari idea nak buat watak apa...hehehe..pastu nak conteng apa2 kat meja akak nih
Tadaaa..jadilah raja spastik..ngan cermin mata akak..pastu seluar sampai ke dada.. pastu pakai sandal jer..dok buat lawak kat Level 1 nih..
Tapi kan kat Level 1 tak ada orang..kosong jer..so akak gelak sorang2 lah.. sib baik COO kasi balik kul 2.30 ptg..kalau tidak sangap lah akak kat opis nih...disebabkan akak rajin tak leh naik pangkat ke bos..hheheheeh..

1 comment:

edan said...

apa niii???? citer 8 kurun lepas??? apa niiiii