12 January 2010

AKU KAH ITUEW?

hehehe..sekian lama akak menyepi diri ..baru akak munculkan diri di alaf baru.. tadaaaa..akak datang dengan wajah lama..heheh aci tak kalau akak bagi excuse akak lupa password..? ala boleh laa.. akak tak malas cuma sekarang akak teramat buzy.. yer lah carier woman.. pegi kerja 8 to 6.. tak kira lagi jem kat jalan raya.. pastu hasutan kawan2 akak bergebang kat Mamak..kengkadang akak jadi cikgu renang kat anak2 hayam akak.. eh ayam nak belajar berenang.. tapi serius.. degil anak murid akak tu..maklumlah dah tua..tu yang liat..

tapi sampingan akak juga telah membuka cafe.. nama cafe akak montel cafe sebab peluang bekerja kat cafe akak cuma plus size sajer..tak lah macam sesetengan cafe tu asyik amik yang selim..lawa..manja gitu.. akak mengikuti trend 2010.. plus size...heheh(nampak sangan azam aku tahun lepas nak kurus tak jalan) so tahun nih akak memang berazam nak besar lagi... dah berazam nak kurus 3 tahun lepas tak jalan2..so akak terbalik kan azam akak.. akak nak gemuksssssss..heheheh

Owh sila lah datang ke cafe akak yang canggih yek...nanti akak bagi peta.. tapi nak tengok tak akak punya interior design cafe akak..makin maju ..alhamdulillah..berkat sokongan suami..adik beradik yang tolong jaga cafe akak..tanpa kalian siapalah akak di persada perniagaan ini...

Lihatlah cafe akak yang makin maju

P/S: gambaran artis cafe akak nih kecik sebab akak berblogging menggunakan netbook akak yang amat kecik..so kalau nak besar lagi pakai kanta yek...

matilah tajuk tak kena dengan posting....

No comments: