13 January 2010

GAMBAR MAJLIS HARI JADI ALLI

Malas nak publish kat sini sebab dah laaama terlewat..setiap kali nak update gambar jer ada halangan.. anyway gambar nih dari personal camera akak.. kalau gambar dari professional photographer to be ada kat facebook..any way enjoy the pix yek..
Gambar mama, papa, Alli dan clown.. mama dia terlebih excited
Tiga serangkai.. Payis, acap dan Alli.. nampak clown semua tak bersuara.. larik sembunyi
Door gift dan hadiah games .penat tau akak balut sendiri..adik pompuan akak tak creatif.. tak ikut specification dia buat.. akak kena jadi QC
Office mate akak yang memang rajin datang awal..membantu akak yang tak cukup staff..maklumlah gaji tadak..kira amal jariah lah yek.. clown dari bubuclown.com
Payis yang tak leh berenggang ngan Tanty sebab clown berkeliaran...
Adik akak yang lelaki nih supposed dia nyer rule tolong akak serve dan angkat pinggan kosong.. dia buat kerja ke idak yek..akak lupa nak check..
Masa tiup lilin..alli suka dikelilingi oleh wanita
Terselit gambar adik akak sebab dia lahir 10 hari awal dari alli maksud akak hari jer lah..umur dah tua..Alli punya birthday 15.12.2007 adik akak pulak 10.12.xxxx..hehehe tapi serius akak bagi tau dia tua dah tapi single lagi..any takers?

No comments: