13 January 2010

HADIAH UNTUK ALLI

Banyak giler hadiah Alli dapat.. cukup sampai stock 2 tahun kalau sebulan keluarkan satu hadiah.. dapat baju..dapat duit.. duit mama dah simpan dalam poket mama..opss dalam bank Alli..hehehehe silap lak..

Terima kasih kepada kawan2 mama dan papa yang beri hadiah kat Alli..Alli tak ada kawan lagi sebab dia sorang2 jer duk ngan baby sitter.. kalau alli nakal mama suruk semua hadiah yek.. setakat nih ada lah beberapa bawang yang akak bagi dia main.. kalau main semua serentak mau jadi semak kat umah akak kan..

We all bukak gift nih kat umah Aunt akak .. sebab dorang lebih excited nak tgk hadiah.. maklumlah dua plastik besar...

Alli dapat construction block dari bos akak..sudahnya akak yang meyiapkan struktur rumah nih.. bos akak nak suruh Alli jadi Engineer macam dia gak kot... Akak nak alli jadi doktor..Leh mam duduk kat kaunter ubat.. Papa leh jual MC..opsss

Set coloring ..rasa nya dari Yat kot.. lupa lah
Learning set.. leka lah sekejap dia dari kacau computer mama dan papa.. at least dia kenal dah huruf. I, B, O, E... bagus-bagus.. baru 25 months kan...

Hadiah dari ayah.. set clay.. akak suruh dia main kat umah aunty akak jer .. sebab kalau kat umah akak sure melekat kat carpet kan.. kan rumah akak carpet wall to wall... abissss kang

Pistol mainan.. tapi kena letak air kot... akak suruk dulu...

Dari Kak Rini.. rasanya baju kannn..

Akak yang menyudahkan puzzle nih..saper yang bagi yek.. kawan2 akak pun sama naik main mende nih.. kira best lah..cantik jer dia .. sebab 3D nyer puzzle..
Akak tak tahu apa bende nih.. tak per next ...
Hadiah dari Mak Teh kot..akak suruk jugak lepas nih..sebab dia ada sound yang amat membingitkan..menganggu lenaku..opss
Dia dok excited kat bende lain..


Hadiah dari Tanty.. satu set beg sekolah upin dan ipin.. dan coloring book

heheh macam kena jer words ni ngan Alli..

Tak sabar betul dia nak bukak semua hadiah..setiap kali bukak hadiah siap tepuk tangan.. dah tu ramai mak sedara dok layan...


Banyak lagi tapi akak tak larat nak upload..mata pun dah ngantuk... apa2 pun terima kasih kawan-kawan

2 comments:

Mama Qiestina said...

ala syomelnye adiah alli.

musti alli suke conteng guna kaler Qies kasi kan?

jgn conteng uma suda ye yayang!

Yus said...

dah SELAMAT buat wall decoration.. tak per.. biar dia berkreatif kat umah.. jangan dia creatif sangat nak buat memo dah..