26 February 2010

BERGEMBIRA TAK HENGAT..

Whoaaaa..akak bangun tidur kul 1.00 tengah hari kisahnya... Nasib baik hari nih cuti Maulidur Rasul.. tapi kalau ikutkan kan akak masuk tidor pun pukul 5 pagi kan..heheheheh..apa yang akak buat yek?

Malam semalam...

Balik kerja kul 6.15petang

Singgah rumah anak dara kat Flat Hijau Putrajaya mandi manda dan sembang2 sikit

Bertolak konvoi Jalan Bukit Bintang.. Ke Pavillion sebenarnya.. makan2 ngan geng office..

Kul 11.00 gerak ker Jalan Imbi ada projek kat situ sampai kul 3.00pagi (projek apa) exercise..heheheheh

Kul 3.30 lepak kat Nasik Lemak City Garden kat kampung baru (Yuszairi panggil nasik lemak tetek) makan laaaaaaaagi...

Kul 4.30 kot bertolak ke rumah masing2..

Akak masuk rumah senyap2 tau.. takut MIL sedar..kang apa dia kata menantu ke hantu nih.. hehehe..nanti akak upload gambar yer.. berasa amat selesa sekali selepas masak lunch dan surf the net.. daaa

2 comments:

Ajonz said...

gler jem..2 kali aku pusing area segi tiga emas tuh haha...

mak aii korang melantak tak hengat hahah. ye laa lepas xcercise kena melantak.

rinzz said...

pejol : abes tu.. sempat tak repair jam ko??!! huhu