28 February 2010

GARMIN NUVI 255W


Kemana sekarang? Setelah berapa lama akak digelakkan kerana selalu sesat jalan,sekarang akak dah ada navigator..kan akak dpt hadiah kete masa besday akak br ni..tak dpt driver sekali tau..so akak dpt navigator pun jadilah,so lepasni akak redah je..insya-Allah x sesat jalan dah

7 comments:

Ajonz said...

wah akhir nya jadi pengguna garmin.. bukan ko ke dulu yang meracuni aku untuk pakai garmin hahaha.. aku ingat ko terrer jalan2 kl nih hehehe. Tahniah welekem to de kelab

Yus said...

Ajonz: dulu pakai macam tak best..yer lah Dopod 900 yang paling murah.. selalu hilang signal..sekarang dah kencang beb...siap tunjuk junction view...

edan rashid said...

ooo btw... sila belajar sendirik update map ye... kitorang tak support... wakakakaka

Anonymous said...

hai mak cik, masih bekerja di syarikat pembinaan blt sdn.bhd lagi ker? ingat dah berenti al-maklum saja lah dah canang satukampung cakap nak berenti. tapi tak jugak berenti-renti. aihh kesiancakap tak serupa bikin.
-ikhlas dari andartu-

Yus said...

Anonymous: ada aku kisah..? hahah sian ko jadi lalat kat sini...anyway did I told you that my penyewa rumah i kat gombak tu kerja kat bukit Aman bahagian Cyber crime..melalui IP address saje i leh detect your phone number...see you tomorrow..buat macam biasa yek...

hanitamaya said...

err..kak yus..naper si anon mulut longkang ni komen kat cni mcm tu..dh la komen ntah aper2..mcm la dh bgs sgt..try kak yus detect lalat longkang nih..errr kena tukar kot..langau..

Yus said...

To Anon: Bukan nak berpihak kepada sesiapa pun.. tapi kalau nak komen panjang berjela macam tu sila ke private email saya yek...

Sorry saya terpaksa delete komen anda kerana terang2 anda telah memburukkan nama orang lain..saya tidak pernah menyebut nama sesiapa dalam ketidakpuas hati saya,,

Oleh itu saya faham perangai anda yang sebenarnya...dan saya tidak ada menyebut nama sesiapa seperti awak...belum tiba saya reveal nama anda di sini..jangan pretend to be someone else